Bloggtips

Jag tänkte passa på att tipsa er om en annan blogg som ni kanske skulle gilla ifall ni gillar min blogg som handlar om natur, friluftsliv och sådant. Det är en blogg som jag följer och den skrivs av en kille som heter Jens som jobbar med skogsvård och som älskar friluftsliv och äventyr. Läs Jens blogg här!

Men sluta för all del inte att läsa min blogg för det! Ni får förresten gärna komma med tips om det är något speciellt ni vill läsa om i den här bloggen. Jag kommer att skriva lite mer om mina resor utomlands framöver, är det något speciellt ni skulle vilja veta om det? Jag svarar gärna på frågor och ger tips till den som är sugen på att ge sig ut på lite naturäventyr. Nu är jag ingen expert på något vis, men lite erfarenhet har jag trots allt så jag tror att jag kan vara till hjälp om ni undrar något.

Förutom mina resor har jag också tänkt att jag ska skriva lite mer om vad man behöver när man är ute i naturen. Dels vilka bra prylar det finns för den som vill ha det lite mer bekvämt ute, allt från tält till spritkök och gps:er, men också lite mer om traditionell överlevnadskunskap och vad man kan göra av det som naturen erbjuder – lite mer för den som föredrar att bygga ett vindskydd och göra en eld, om man säger så. Så kom gärna med idéer som sagt så kan jag försöka anpassa innehållet efter vad ni är intresserade av att läsa om.

Och glöm inte att spana in Jens blogg som sagt!

Läs också det här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *